Hvad er Zoho?

Zoho er måske mest kendt for deres CRM system, men Zoho er så meget mere. Zoho dækker over et stort antal applikationer/systemer, som kan supportere og understøtte din forretning. 

Deres CRM system er virkelig fantastisk, men sammen med alle de andre Zoho applikationer, har din virksomhed ikke brug for ret mange andre systemer, til at styre alle interne processer. Det gælder planlægning, marketing, support, surveys og meget mere.

Hvis du vil vide mere om Zoho CRM, så kan du finde det hos min samarbejdspartner: CRMzone.dk 

Zoho Campaigns

Zoho Campaigns er et nyhedsbrevs system. Med et nyhedsbrevsystem som synkronisere direkte op med din CRM (hvis du bruger Zoho CRM), så kan selv dine sælgere se hvilke nyhedsbreve kunderne har modtaget og åbnet – direkte fra CRM.

Ikke nok med det, så er segmenteringsværktøjet i Zoho Campaigns så udviklet, at du kan segmenterer og lave “lister” ud fra alle dine data. Du kan lave workflows og automatiseringer med en nem og overskuelig drag and drop funktion. De workflows du laver kan endda indeholde evt. opgave tildelinger til internt brug.

Zoho Social

Planlægningsværktøjet til de sociale medier – tilknyt dine sociale medier til Zoho Social og planlæg dine opslag direkte herfra. 

Du kan se analyser, samarbejde med kollegaer og sende leads direkte ind i Zoho CRM. 

En meget fed funktionen som Zoho Social har er, at de kan tage dine Leadgenererings annoncer fra Facebook og LinkedIn og sende dem videre ind i Zoho CRM, så du får dine nye kontakter videre, uden at bruge fx Zapier.  

Zoho Forms

Vi bruger næsten alle sammen forskellige formularer på vores hjemmesider. Ofte er det et tredjeparts system, hvor man på en eller anden måde skal have sendt data videre. 

Med Zoho forms kan du nemt sende de udfyldte formularer ind i CRM, få en e-mail notifikation eller sende informationen ind i Campaigns. 

Ikke nok med det, så behøver du ikke kunne html eller css for at tilpasse udseendet af din formular – her har du rigtig mange muligheder direkte i Zoho Forms.

TrainerCentral

Laver du onlinekurser og synes du de andre systemer på markedet er lige lovligt dyre og alt for indviklede? 

TrailerCentral er en platform hvor du kan lave onlinekurser, holde lives og meget andet for dine medlemmer. 

Du kan holde styr på hvor lange dine medlemmer er og du kan sende påmindelser ud i forbindelse med fx lives. 

Et utrolig simpelt, men samtidig et genialt system til dine onlinekurser.

Zoho PageSense

Her har du måske din erstatning for Google Analytics …

I PageSense kan du se trafikken på din hjemmeside, du kan sætte mål, lave A/B tests og heatmaps – det kan være du bruger Hotjar til det i dag.

 

Zoho Bookings

Vil du gerne give dine kunder mulighed for at booke et møde direkte i din kalender, så skal du tage et kig på Zoho Bookings.

Her kan du lave forskellige afdelinger, ydelser og differentiere åbningstiderne.

Du synkroniserer dine kalendere (i flertal hvis nødvendigt) med Bookings og kunderne kan kun booke indenfor åbningstiden, hvor din kalender er ledig.

Du kan endda bestemme om kunden skal betale for det møde de booker og om det er et online møde.

Zoho Bookings sender selvfølgelig også mødeindkaldelse og påmindelse automatisk ud – disse kan tilrettes så de passer til dit layout.

Zoho One - genialt til små virksomheder

Selvom du er en lille virksomhed, så har du stadig brug for en del systemer. Nyhedsbrevssystem, planlægningsværktøj, CRM, intern styring af timeregistrering, betalingsgateway, bookingssystem osv.

Det kan hurtigt løbe op når man skal betale for så mange systemer.

Med en Zoho One konto får du alle* Zohos applikationer. Bonus her er, at de også har en erstatning for hele officepakken. 

Se den aktuelle pris for en Zoho One konto. 

*enkelte applikationer er undtaget fx TrainerCentral.