Marketingkonsulent

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at analysere og opsætte marketingværktøjer, så de får bedre overblik og automatiserede arbejdsgange, så de undgår at spilde penge på online markedsføring, der ikke virker (og i stedet kan bruge pengene der hvor det giver mening og hvor de får kunder.)

Bruger du penge på onlinemarkedsføring, men føler du, at du kaster penge ud af vinduet?

Har du et utal af systemer, som du ofte bruger timer på, fordi det ikke virker eller det er noget du bare ikke kan få det til?

Ville det ikke være dejligt hvis integrationerne systemerne i mellem bare fungerede og automatiseringerne gjorde som du gerne ville?

Hvis du arbejder med markedsføring, så har du sikkert flere systemer der skal arbejde samme. Det kan være et e-mailsystem, bookingsystem eller andet som skal arbejde sammen med et helt tredje system.
De fleste synes at systemer og integrationer er besværligt og jeg forstår det godt – egentlig vil vi gerne at alt det tekniske bare spiller. 

Vil du undgå at spilde penge på onlinemarkedsføring og systemer der ikke virker? Så lad mig hjælpe dig med at analysere og opsætte marketingværktøjer, så du får overblik og automatiserede arbejdsgange, så du kan bruge pengene der hvor det giver mening og hvor du får kunder.

Det kan jeg hjælpe dig med:

Strategi

Analyser

LinkedIn

Facebook

Instagram

Nyhedsbrev opsætning

Google Ads

SEO

WordPress

Timepris

kr 1.050 / time ekskl. moms
  •  

Klippekort

kr 4.985 / 5 timer ekskl. moms
  •  
Spar 5%

Klippekort

kr 9.450 / 10 timer ekskl. moms
  •  
Spar 10%

Søger du hjælp til din markedsføring?

Kontakt mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig.