Kursus i Facebookannoncering

Abonnementet er især for dig, der gerne vil lære det grundlæggende omkring Facebookannoncering og med guides og vejledning dygtiggøre dig inden for netop det. 

Det er for dig, der på nuværende tidspunkt ikke vil hyre et reklamerebureau til dine annoncer, men gerne vil gøre det selv.

Du bliver i stand til at lave dine egne Facebookannoncer, også selvom du ikke er ekspert. Og du vil løbende blive i stand til at optimere dine annoncer ud fra de analyser, som lære at lave.

Det siger andre:

Kurset er optimalt, hvis du:

I kursut får du:

Facebookkursus

kr 375
  • Prisen er +moms

Find svar på dit spørgsmål her:

Facebookannonceringskurset er ikke længere med et medlemskab eller opdateringer og derfor kan du nu få hele kurset for kun 375 kr.

Du har adgang til materialet i 1 år og der vil ikke automatisk bliver trukket en betaling for et år mere. 

Kurset er bygget op som et sammenhængende forløb, så du nemt og overskueligt kan lære at forstå maskinen bag Facebookannoncer.

Dén dag du har tilmeldt dig:

Vi trækker pengene på dén dag, hvor du har tilmeldt dig kurset. Og du har derefter adgang til indholdet i ét år. 

Du vil i løbet af en enkelt dag kunne opsætte din første annonce, men kurset er opbygget sådan, at du kan tage det i små bidder, så du ikke skal køre alt igennem på én gang. 

Det starter bl.a. med, hvordan du får opsat din Business Manager rigtigt, og så arbejder du dig videre igennem opsætningen af dine annoncer.


Grundkurset er derfor forholdsvis hurtigt at gennemgå, hvis du tager det hele i én omgang, men jeg vil anbefale dig at tage modulerne, som du får arbejdet dig frem. 

Kurset er opbygget med mindre videoer, som dækker over relevante emner. Det er overskueligt struktureret, så det er let at navigere rundt og finde præcis det materiale, som du mangler. 

  1. Når du har købt din adgang til kurset, så vil du modtage en betalingsbekræftelse og en mail hvor du skal beskræfte din adgang – her laver du dit personlige login til kurset.
  2. Du modtager derefter en velkomstmail med links til selve kurset.
  3. Du har nu adgang til kurset. Kurset er bygget op således, at du blot kan starte fra en ende af.