Abonnement

Kursus i Facebookannoncering inkl. medlemskab

Abonnementet er især for dig, der gerne vil lære det grundlæggende omkring Facebookannoncering og med guides og vejledning dygtiggøre dig inden for netop det. 

Det er for dig, der på nuværende tidspunkt ikke vil hyre et reklamerebureau til dine annoncer, men gerne vil gøre det selv.

Som abonnent og medlem bliver du i stand til at lave dine egne Facebookannoncer, også selvom du ikke er ekspert. Og du vil løbende blive i stand til at optimere dine annoncer ud fra de analyser, som lære at lave.

Abonnementet er optimalt hvis du gerne vil lave og optimere dine egne annoncer, men fortsat gerne vil have en ekspert på sidelinjen.

Det siger medlemmerne:

Abonnementet er optimalt, hvis du:

Ingen binding:
Du bestemmer selv, hvor længe du vil fortsætte medlemskabet og kan til hver en tid selv stoppe abonnementet.

Med medlemskabet får et abonnement, der inkluderer:

I det grundlæggende kursus får du:

Facebookkursus og medlemsskab

kr 375 Månedlig
  • Prisen er +moms og stiger ikke, selvom jeg løbende optimerer og forbedrer kurset.

Find svar på dit spørgsmål her:

Facebookannonceringskurset inkl. medlemskab er et bindingsfrit abonnement.

Abonnementet er bygget op som et sammenhængende forløb, så du nemt og overskueligt kan lære at forstå maskinen bag Facebookannoncer.

Dén dag du har tilmeldt dig:

Vi trækker pengene på dén dag, hvor du har tilmeldt dig kurset, som kører via abonnement. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst). 

Det er præcis lige så enkelt som at have et Netflix-abonnement:

START: Klik på Køb adgang og betal den første periode

BRUG: Log på platformen, og se præcis de videoer, du ønsker, og deltag i alle de ønskede aktiviteter (NUL BINDING)

STOP: Meld dig ud med ét klik (NUL OPSIGELSESPERIODE). Opsiger du eksempelvis 10 dage efter sidste abonnementsbetaling, har du fortsat adgang til alt i de resterende 20 dage.

Du vil i løbet af en enkelt dag kunne opsætte din første annonce, men kurset er opbygget sådan, at du kan tage det i små bidder, så du ikke skal køre alt igennem på én gang. 

Det starter bl.a. med, hvordan du får opsat din Business Manager rigtigt, og så arbejder du dig videre igennem opsætningen af dine annoncer.


Grundkurset er derfor forholdsvis hurtigt at gennemgå, hvis du tager det hele i én omgang, men jeg vil anbefale dig at tage modulerne, som du får arbejdet dig frem. 

Husk, at du kan få sparring i medlemsgruppen, og hver måned er der LIVE-sessioner, som også omhandler emner, der er relevante for dig, når du laver Facebookannoncer.

Kurset er opbygget med mindre videoer, som dækker over relevante emner. Det er overskueligt struktureret, så det er let at navigere rundt og finde præcis det materiale, som du mangler. 

  1. Når du har købt din adgang til kurset, så vil du modtage en betalingsbekræftelse og en mail hvor du skal beskræfte din adgang – her laver du dit personlige login til kurset.
  2. Du modtager derefter en velkomstmail med links til selve kurset, medlemsfordele og Facebookgruppen.
  3. Husk at anmode om adgang til Facebookgruppen, da det er her du kan stille spørgsmål.
  4. Du har nu adgang til kurset. Kurset er bygget op således, at du blot kan starte fra en ende af.
  5. Hver måned du er medlem vil der blive åbnet op for mere kursusmateriale. Ligeledes vil der hver måned være LIVE sessions med relevant indhold.